Іспанські сири за своєю якістю вже давно утримують одне з перших місць в світі. Сири роблять з овечого, козячого та коров'ячого молока. Деякі сорти виробляють з суміші цих продуктів. У сири додають ароматні трави і масло.

Зрілий сир Ентрепінарес з змішаного молока
580 грн
Твердий зрілий сир терміном дозрівання 10 - 12 місяців.Склад: пастеризоване коров'яче молоко (мін. 5..
Сир із голубою пліснявою Бергадер
580 грн
Склад: коров'яче молоко, сіль, молочні ферменти, форми мікробного коагулянта.Вага: 2,6 кг*Ціна ..
Зрілий овечий сир Ентрепінарес
490 грн
Склад: пастеризоване овече молоко, сіль, сичужні та лактозні ферменти. Без глютена, без яєць.Термін ..
Витриманий твердий овечий сир
470 грн
Твердий витриманий сир, термін дозрівання близько 6 місяців.Склад: пастеризоване овече молоко, сичуж..
Сир Ентрепінарес зі змішаного молока, напіввитриманий
450 грн
Склад: пастеризоване коров'яче молоко (мін. 50%), овече (мін. 20%), козяче (мін. 15%), сіль, фермент..
Крем-сир Асендадо
75 грн
..
Сир овечий зрілий Бофард
520 грн
Склад: сире овече молоко, розпушувач, сіль, молочні ферменти.Вага: 3 кг*Ціна вказана за кг..
Сир із голубою пліснявою
480 грн
Склад: пастеризоване коров'яче молоко, сіль, ферменти.Вага: 200+ г*Ціна вказана за кг..
Сир овечий зрілий Флор де Есгуева
480 грн
Склад: сире овече молоко, сіль, консерванти (Е252).Вага: 3+ кг*Ціна вказана за кг..
Сир Бола Тіерно
350 грн
М'яка кулька сиру.Інгредієнти: молоко пастеризоване коров'яче, сіль, овочевий розпушувач.Ціна: 350 г..
Сир напіввитриманий зі змішаного молока Плаза
330 грн
Склад: пастеризоване коров'яче молоко (80%), овече молоко (10%),сіль, молочні ферменти, консерванти...
В наявності
580 грн
В наявності
580 грн
В наявності
490 грн
В наявності
470 грн
В наявності
450 грн
В наявності
75 грн
Немає в наявності
520 грн
Немає в наявності
480 грн
Немає в наявності
480 грн
Немає в наявності
350 грн
Немає в наявності
330 грн
Показано 1 по 11 з 11 (Всього сторінок 1)

Пармезан італійський твердий сир високої якості, який почали виробляти ще в 13 столітті. Він має специфічний вершковий, солоний присмак. Виготовляють сир пармезан з коров'ячого молока. Всі нюанси технології виробництва зберігається в секреті. Сам процес виготовлення сиру займає близько року. Одна головка пармезану важить близько 25 кілограмів. Корови, у яких береться молоко на сир, харчуються виключно високоякісними кормами, випасаються на трав'яних луках. Ціна пармезану в Україні залежить від технології його виготовлення, а також від його віку. Цей сир може бути як більш молодим, так і витриманим близько 3-х років.

Овечий сир виробляється з овечого молока, яке має специфічний смак і запах. Найбільше цінується сир з весняного молока. Він має дуже ніжний смак. Дорогими вважаються витримані сири, для яких підходить молоко, зібране протягом всього року.

Купити пармезан в Києві, як і овечий сир та інші товари з Іспанії та Італії, ви можете в нашому Інтернет-магазині.