Морепродукти (консерви) з Іспанії дозволяють зберегти смак і корисні властивості
делікатесів моря, і доставити їх до нас на стіл. Морепродукти можуть бути
складовими основних страв або салатів, або ж подаватися на стіл в якості
закуски.
Мідії в
маринаді є джерелом корисних вітамінів і мікроелементів. Їх можна
використовувати як один з компонентів салату з морепродуктами, для приготування
різотто або піци. Також вони можуть подаватися як окрема закуска.
Ікра тріски
корисна завдяки наявності омега-3 жирних кислот, необхідних для злагодженої
роботи нашого організму. Це джерело вітамінів, тому вживати її корисно всім.
Тунець в
олії буде корисний завдяки наявності вітаміну A, вітамінів групи B. Цей продукт
зазвичай використовують в якості складового компонента салатів. Тунець можна
використовувати і в якості закуски, подаючи його з пряними травами, оливками і
овочами.
Набір BayMar
– відмінне поєднання зелених оливок, які фаршировані анчоусами, а також тунця в
олії і маринованих мідій. Супутні до морепродуктів компоненти підбираються дуже
ретельно. Таке поєднання морепродуктів не залишить гурманів байдужими.