Іспанські ковбаси – справжні делікатеси, які цінують гурмани по всьому світу, адже їх
неймовірний смак не знайти більше ні в одній країні. Іспанці знають толк в
ковбасах, тому способи виготовлення, додавання спецій і види оболонок
допоможуть Вам вибрати ковбасу на будь-який смак.
Особливою
популярністю користується іспанська
ковбасафует – сировялений
продукт, який виробляють з свинини. Ця ковбаса дуже тонка, її діаметр становить
близько 3 сантиметрів. Її також називають іспанською ковбасою в білій плісняві.
Ця цвіль утворюється під час процесу в'ялення.
Ковбаса чорізо – ще один
різновид м'ясних виробів з Іспанії. Ця сирокопчена ковбаса виробляється з
нежирної свинини. У складі крім солі присутній також червоний перець.
Сальчічон – різновид
іспанської сиров'яленої ковбаси. До її складу, на відміну від чоризо, не
додається паприка, хоча на смак вони схожі. Сальчічон складається з фаршу, який
нарубано більш дрібно. Зазвичай може зберігається до 3-х місяців.
Купити
іспанські ковбаски вищої якості Ви можете в нашому Інтернет-магазині. Також ви
можете підібрати тут іспанське м'ясо хамон, сир пармезан, оливкову олію та інші
продукти з Іспанії.